Menu

Erkend door
het RIZIV

Over ons

Voor elke voet in Limburg

een passende orthopedische schoen

Orthopedische schoenen sinds 2002

Orthopedisch schoentechnieker Dirk Sorgeloose en zijn echtgenote Ilse Bels hebben al sinds 2002 hun eigen bedrijf voor orthopedische schoenen en steunzolen.

De eerste jaren gebeurden de werkzaamheden vanuit een kleine kelder onder de naam SDO. In 2010 vond een naamsverandering plaats naar Orthodis.

Enkele jaren later werd geïnvesteerd in een modern en ruim werkatelier in Businesspark Prinsen (Prinsenweg) in industriezone Overhaem in Tongeren. Op deze locatie zijn klanten welkom voor het laten uitvoeren van aanpassingen en herstellingen.

Actief in heel Limburg

Het actieterrein van Orthodis omvat de provincie Limburg. We voeren huisbezoeken uit in de regio’s Tongeren, Bilzen, Sint-Truiden, Hasselt, Genk, Lanaken, Maasmechelen,…

Daarnaast bouwden we een hechte samenwerking op met verschillende ziekenhuizen en revalidatiecentra. Zo hebben we vaste wekelijkse of maandelijkse afspraakmomenten in ziekenhuizen in Tongeren, Bilzen, Genk, Lanaken, Hasselt en Sint-Truiden.

Op zaterdagvoormiddag ben je op afspraak welkom in onze hoofdzetel en paskamer in de Linderstraat 187 in Tongeren.

Sterk en gedreven team

Orthopedisch schoentechnieker Dirk Sorgeloose vormt het gezicht van Orthodis. Hij voert persoonlijk alle maatopnames uit en bespreekt de wensen en verwachtingen van de klant. Ook de verschillende pasbeurten gebeuren met Dirk.

Achter de schermen kan hij rekenen op een sterk team van zelf opgeleide ateliermedewerkers, zijn echtgenote Ilse en een administratieve medewerkster.

Onze referenties

Schoenen waar we trots op mogen zijn